Info

pix-bni-ken-5

ELITRA 'Elite Wines' werd opgestart in het najaar van 2007. De groeiende liefde voor wijn enerzijds en voor Portugal anderzijds, lag aan de basis van de opstart.
Het fijne klimaat, de prachtige landschappen, de lekkere keuken en uiteraard de schitterende wijnen, waren de effectieve aanzet tot het rechtstreeks invoeren van Portugese wijnen. Intussen zijn we 15 jaar verder en is de kennis voor Portugese wijnen dan ook aanzienlijk uitgebouwd.

Zo behaalden wij in 2010 het WSET Level 2 Intermediate Certificate in Wines en Spirits. Een internationaal erkend diploma. Portugal beschikt over een waaier van kwalitatieve wijnen, waarbij wij tot op heden slechts een tip van de sluier hebben kunnen ontdekken.

We willen echter uitsluitend gaan voor wijnen die onze naam waardig zijn, namelijk kwaliteitsvolle wijnen en dit voor een eerlijke prijs, kortom 'Elite Wines'. Ontdek onze wijnen via deze website of laat ons eens ter plaatse komen voor een gezellige wijndegustatie. En remember: Wij(n) zijn niet de grootste, maar wel de meest persoonlijke wijnleverancier,...

ELITRA 'Elite Wines' 

BE0891476421
LEUGENBERG 197
2180 ANTWERPEN
België

32477950234

Kaart weergeven